Om Easy Living International

Easy Living International är generalagent för ledande byggmästare och fastighetsmäklare i flera länder. Vi har objekt både för dig som vill resa lite längre och för dig som vill ha nära tillgång till ditt boende. Vi har därför en stor mängd objekt i alla prisklasser. Vi har alltid tillgång till nya projekt och har stor omsättning av både nya och andrahand objekt.
Easy Living International erbjuder dig möjligheten att investera i kvalitetssäkrade fastigheter vid havet. Våra länder och orter kännetecknas av behagligt klimat, strandnära boende samt låga priser på både boende och levene!
Du som kund alltid skall vara fri från bekymmer över ditt hus eller din lägenhet. Allt ska fungera så att du bara kan koppla av och njuta!
Vi samarbetar med väl renommerade, erfarna byggmästare och pålitliga agenturer i olika världsdelar. Våra objekt finns alltid på utvalda platser vid havet. Vi har tillgång till expertis i varje land som genomför visningar och som kan alla landsspecifika formaliteter och hjälper dig vidare igenom hela köpprocessen.
Easy Living hjälper dig förverkliga den dröm du har. Vi skapar möjligheten för dig att leva ett behagligt liv i ett underbart klimat vid den havskust du önskar. Vi vill att Du skall ha ett perfekt vinterboende och kunna gå upp till en apelsinodling eller till en mangodunge eller besöka en koknöts-, eller ananasodling! Känna den ljumma havsbrisen! Bada på de vackraste stränderna umgås med trevligt folk som bara vill hjälpa dig med allt. Njuta av den fantastiska frukten och maten från odlaren eller fiskaren!
Ha glädje av din investering - njut av god mat, sol och bad, spela golf, vandra i bergen, titta på sevärdheter, ta del av ett spännande kulturutbud eller bara vara. Vi har objekt i fler golfeldoradon som Belek, Cypern, Jomtien, Calabrien, Rayong, Florida m.m..
Easy Living vill att du skall må bra i våra områden och få ut det mesta av det du helst vill!
Dessutom vill vi ge dig chansen att göra en bra investering.
Vi har fler områden/länder där du får kvalificerad hjälp med uthyrning utan att du behöver bry dig. I vissa områden kan våra samarbetspartner hyra ut ditt hus upp till mer än halva året om du så önskar. Detta ger en riktigt god intäkt för dig på din investering. I fler fall garanteras du en procentuell intäkt från din uthyrning.
Easy Living International förmedlar direkt från byggmästare allt från enkla lägenheter, lyxlägenheter, parhus, radhus till exklusiva villor med egna havstomter. Vi har bara valt det bästa, med superb kvalité, kvalitetssäkrat både avseende byggnation och erforderliga lagstadgade dokument. Allt annat väljer vi bort. Det finns objekt i alla storlekar och som passar allas plånböcker.
Easy Living säljer objekt finns på flera orter vid Medelhavet, Röda Havet, Karibien, Siambukten samt runt Sydkinesiska Sjön.
Välkommen som kund hos oss!
 För mer information,
kontakta: easyliving.international@gmail.com 

Kolla gärna även våran sida på Facebook: http://www.facebook.com/easylivinginternational

Easy LivingEasy Living

Easy Living

 
Obj-X Labs - publiceringsverktyg