VISNINGSRESOR:

USA, TURKIET, PORTUGAL, SPANIEN, THAILAND, ITALIEN,

 CYPEN

Att själv få se vilket urval av bostäder som finns på en ort är det säkraste sättet att välja sin Drömbostad. Både villor och olika storlekar av lägenheter finns att tillgå på de flesta orter. Prioriteten ligger på objekt nära havet de flesta med Havsutsikt! Vi väljer endast objekt med yppersta kvalité! Många ser därför våra objekt som en mycket god långsiktig investering!

Svensktalande personal finns oftast på plats för att ta hand om er och era önskemål.
Precis när det passar er ordnar vi med visningsresa.

Vi möter upp på flygplatsen och tar er till ett utvalt boende. Våra, oftast svensktalande, representanter hämtar er på hotellet och kör er runt till de boenden som bäst passar era önskemål. Ni får god tid på er att se på lägenheter/villor och uppleva dess omgivningar. Vi tar er med på luncher och middagar till utvalda restauranger.
Det föreligger naturligtvis inget köptvång!

Allt efter era egna önskemål så får ni också egen tid att shoppa och se er omkring på orten. 
Ni måste absolut få en glimt av områdets historia och kultur, dess klimat ofta med plantager med exotiska frukter alldeles utanför husknuten. Dessutom finns fiske, dykning samt badliv på stränderna och kvällsnöjen för den som gillar det!

 

 

 

 

 

 Ni står för flygkostnad och vi tar hand om er på flygplatsen, under 3 - 4 dagar och står för ert boende under dessa dagar.

Kontakta oss, på tel. 070-88 66 560 eller via mailadress nedan, så ordnar vi med er visningsresa!

easyliving.international@gmail.com

Naturligtvis får ni även visning av oss på plats om ni redan har en egen resa bokad. Det är bara att ni kontaktar oss så förbereder vi för visningen!

 

 
Obj-X Labs - publiceringsverktyg